Wat ik u zou kunnen vertellen (of juist niet)

Ik zou u kunnen vertellen over mijn grootste irritatie factor van dit moment. Een irritatie factor waar ik dagelijks mee te maken heb. Die mij een hoop zin in bepaalde dingen ontneemt.

Ik zou u kunnen vertellen over de hekel die ik heb aan factoren aan wie het nooit ligt. Factoren die niets fout doen. Die als ze wel iets fout doen dat gewoon ontkennen en de fout ergens anders neer leggen. Die de onaardige ik in mij naar boven halen. Waarop ik niet meer normaal kan reageren. In ieder geval niet meer als de best wel aardige jongen die ik toch echt wel ben. Die het mij niet meer doen lukken om een negeer muur op te trekken.

Ik zou u er over kunnen vertellen, maar ik doe het niet. Ik kijk wel uit. Ik weet helemaal niet wie hier met u mee leest. Het beestje bij het naampje noemen kan leiden tot het ingooien van mijn eigen glazen en een goede glasverzekering ontbreekt op dit moment. U moet het dus zonder dat verhaal doen.

Ik zou u wel over andere dingen kunnen vertellen. Over hoe ontzettend happy en verliefd ik met en op mijn iPhone ben bijvoorbeeld. De uitvinding van deze eeuw als u het mij vraagt. Ik kan u ook vertellen over de hele rits ontzettend fijne nieuwe platen die in mijn leven zijn gekomen de afgelopen weken. Daar kan ik u wel over vertellen.

Ik beloof u hierbij dan ook dat ik dat de komende dagen zal doen.

4 Responses to “Wat ik u zou kunnen vertellen (of juist niet)”

 1. Erwin Troost Says:

  Dan ben ik benieuwd naar de nieuwe platen…

 2. semtex Says:

  af en toe moet je juist je eigen glazen ingooien. een frisse wind door het hoofd, een heldere blik. en dan maar zien wie er helpt de glasscherven op te ruimen. verzekeringen hebben hun waarde de afgelopen tijd wel bewezen.

 3. Mike's Webs Says:

  Schrijven over dingen die je leuk vindt is ook veel leuker dan schrijven over dingen die je irriteren. In ieder geval voor de lezer.

 4. Frommel Says:

  @Mike. Verbazingwekkende reactie gezien met uw gastlogger van vorige week.

Leave a Reply