Starend in het niets

Als ik wakker wordt lig je naakt naast me. Ik kijk je in je ogen. Jij legt je hand om mijn ochtend erectie. Geconcentreerd trek je het laatste zaad uit me. Ik kom zonder een kik te geven. Emotieloos. Strak kijk ik je aan.

Kutwijf, zeg ik tegen je en ik heb er geen seconde spijt van. Kutwijf! Als gewoonlijk doe je alsof je me niet begrijpt. Onschuld duwt tegen de geilheid die zojuist nog in je ogen lag. Altijd maar weer die verdomde onschuld. Gek wordt ik er van. Jij met je kut onschuld.

De volgende ochtend lig je er weer. En de ochtend daarna en die daarna. Iedere ochtend lig je naast me en trek je me af. Deze ochtend is het anders. Je legt je hand om mijn lul, maar dit keer duw ik je hand weg. Er wordt vanochtend niet afgetrokken. Emotieloos neuk ik je. Hard. Emotieloos als jij.

Kutwijf, zeg ik tegen je als ik mijn zaad in je spuit. Kutwijf! De onschuld schuift weer in je blik. Die verdomde onschuld. Gek wordt ik er van, maar vanochtend laat ik me niet pakken. Rot op met je onschuld. Je hebt me geneukt. Je hebt me genaaid. Je hebt me aangetrokken, overmeesterd, het zaad uit me gezogen en me achteloos uitgespuwd. Jouw kut is alles behalve onschuldig.

Ik rol van je af en staar naar het plafond. Gedachteloos. Starend in het niets. Na een aantal minuten draai ik mijn hoofd naar je toe. Ik kijk je strak in je ogen. Je probeert wat tegen me zeggen, maar je woorden zijn onhoorbaar. Langzaam word je transparant. De muur achter je schijnt meer en meer door je heen. Tot er niets meer van je over is. Ik staar in het niets en roep je nog eenmaal na,

Kutwijf!

One Response to “Starend in het niets”

  1. Erwin Troost Says:

    Ik stel mij voor dat ze alleen maar Deens praat en verstaat.

Leave a Reply