Lijstje

Albert Verlinden, Hans Kraay Jr., Gordon Heuckeroth, Arie Boomsma, Sonja Bakker, Lange Frans, Caroline Tensen, Martijn Krabbe, Giel Beelen, Chazia Mourali, Peter R. de Vries, Patty Brard, Dries Roelvink, Alberto Stegeman, Jack van Gelder, Wilma Nanninga, Guus Meeuwis, Joop Braakhekke, Rachel Hazes, Gerard Joling, Rob Geus.

6 Responses to “Lijstje”

 1. Polle Says:

  Ik heb geen idee wie Alberto Stegeman is. Klinkt als de directeur van een worstfabriek. Gezien de rest van je lijstje, mis ik er vast niets aan dat ik hem niet ken, al zijn al die mensen de moeite van het hitten niet eens waard.

 2. Frommel Says:

  @Polle. Hit was ook meer in de zin van hit als in een liedje dat op 1 staat of een film die veel bezocht wordt. Maar net besloten dat ik het een stomme titel vond.

  En Alberto Stegeman is die meneer van Nederland undercover. Als je dat nog nooit gezien hebt dat siert dat je en moet je dat vooral zo houden.

 3. begt Says:

  heb j n avondje rtl 4 zitten kijken of zo???

 4. André Says:

  Jan Smit, de vriendin van Jan Smit, de ex-vriendin van Jan Smit, de ex-vriend van de vriendin van Jan Smit, de nieuwe vriend van de ex-vriendin van Jan Smit. de schoonmoeder van de ex-vriend van de vriendin van Jan Smit….

 5. gewebkijk Says:

  allemaal haumo? nee wacht ff… allemaal commercieelgristelijk?, kunnen geen van allen zingen?

  (henny huisman kan hier ook nog bij)

 6. brasikurtz Says:

  Ik moet u bekennen dat ik vooral Chazia en ook wel mevrouw Tensen toch wel erg leuk vindt. Chazia is in het echie best wel lief en leuk. echt waar!

Leave a Reply